Bedrijfstraining-zwart.png

Onderstaand een greep uit de mogelijkheden

Workshop leidinggeven; Non-verbale communicatie; Grenzen stellen en focussen

In samenwerking met gerenomeerde coachingsbureaus wordt een programma op maat gemaakt voor uw bedrijf rekening houdend met uw wensen. Wij bespreken de mogelijkheden, waarbij het paard als spiegel wordt gebruikt.

Scholing

Scholing voor uw personeel of coaching voor een afdeling.

We hebben de kennis en de mogelijkheden in huis. Minder intensief, maar zeker zeer succesvol is een speciaal door ons ontwikkelde “scholingsdag”,  waarbij plezier voorop staat. Een dergelijk bedrijfsuitje wordt door uw personeel als een bijzondere dag ervaren, waarbij de investering zich ook binnen uw bedrijf uitbetaald.

 

Het format van deze dag is inmiddels volledig doorontwikkeld en al vele malen in de praktijk gebracht. De reacties zijn ronduit zeer positief en hartverwarmend.

 

Drie andere cursussen uit ons pakket:

Grenzen stellen

Binnen uw bedrijf, is grenzen stellen een absolute must. Werknemers zien het soms niet als probleem en raken op den duur verstrikt in ziekmeldingen of zelfs een burn-out. Waardevolle medewerkers die in feite slechts duidelijk moet worden wat wel en wat niet binnen hun pakket valt en hoe zij dat op een reeële manier binnen de werkorganisatie naar voren kunnen brengen. Op persoonlijk vlak kan het niet stellen van grenzen, uitlopen op problemen binnen relaties. Terwijl u het gevoel hebt er alles aan te doen, lopen partners over u heen.

 

Paarden maken u op heldere en inzichtelijke wijze, en soms ook wel confronterende wijze, duidelijk waar u steeds weer over uw grenzen gaat en waar anderen over uw grenzen heen gaan.

Focussen

Weinig mensen kennen de macht van hun eigen focus. Tijdens onze cursus leren wij u hoe u een probleem in deelgebieden kunt opsplitsen en steeds uw focus behoud naar waar het ook al weer naar toe moest. Onze paarden helpen u erbij u te laten zien wat u met een goede focus kunt bereiken. U kunt een paard van 500 kg sturen met uw focus.

Onderstaand enkele reacties van de Penitentiaire Inrichting Ter Peel in Venlo na de teamdag "non-verbale communicatie"( 2-11-2007):

Penitentiaire Inrichting Ter Peel, directie en management:

"Ongelooflijk wat je met lichaamstaal kunt doen"

Penitentiaire Inrichting Ter Peel, directie en management:

"Mooie spiegel en zeer bruikbaar voor onze praktijk"

Penitentiaire Inrichting Overloon "teamdag non-verbale communicatie:

"De cursus leiderschap geeft veel inzicht in jezelf en je manier van leidinggeven"

Penitentiaire Inrichting Overloon "teamdag non-verbale communicatie:

"indrukwekkend
"

"Ik heb het al een aantal keer gezegd, maar we vonden het een geweldige dag!"

locatie en contact

In Velddriel, vlak bij 's-Hertogenbosch en vlak bij de A2, hebben we een locatie waar theorieruimte en twee grote rijhallen tot onze beschikking staan. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met mij op:

Irene Smeets
06-24728745

irene@kings-crossing.nl