Private-Coaching-zwart.png

Werkterreinen

- Private coaching in samenspraak met coachingsbureaus

- Assertiviteitstraining voor met name jong volwassenen

- Begeleiding jongeren in crisisopvang

- Begeleiding bij ASS

- Verslaving etc

 

Irene heeft een passie voor paarden. Met behulp van haar paarden probeert zij mensen met meer passie te laten functioneren. De paarden die zij als medecoach inzet, worden met zorg gekozen, afhankelijk van de coachingsvraag.

 

Tevoren wordt besproken wat de mogelijkheden maar ook de onmogelijkheden zijn. Zij vindt het van groot belang doelen te stellen en op voorhand te bespreken waar je graag aan wilt werken.


Neem contact op om een afspraak te maken:

Irene Smeets
06-24728745

irene@kings-crossing.nl

Leiderschap

Deze fantastische cursus is inmiddels doorontwikkeld en ook reeds vele malen in de praktijk gebracht. De reacties zijn heel erg positief. 
Met u wordt geprobeerd wordt een helder beeld te krijgen van uw verwachtingen van de dag en wij zullen u uitleggen hoe onze visie is op "coachend leiderschap". Daarna zullen we afspraken maken over wat het resultaat van de dag moet zijn. Wij beloven u daarin geen gouden bergen, maar spreken tevoren goed door wat u van ons mag verwachten en ook wat wij van u verwachten. De cursussen zijn altijd maatgesneden. Neem daarom contact op om vrijblijvend eens te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Uw paard als uw spiegel voor het stellen van uw grenzen

Binnen uw bedrijf is grenzen stellen een absolute must. Op persoonlijk vlak kan het niet stellen van grenzen, uitlopen op problemen binnen relaties. Terwijl u het gevoel hebt er alles aan te doen, lopen partners over u heen. Paarden maken u op heldere en inzichtelijke wijze, en soms ook wel confronterende wijze, duidelijk waar u steeds weer over uw grenzen gaat en waar andere over uw grenzen heen gaan.

Uw paard als uw spiegel voor het gebruik van uw focus en lichaamstaal

Weining mensen kennen de macht van hun eigen focus. Tijdens deze oefening leren wij u hoe u uw focus behoudt en deze richt waar het naar toe moet.
Onze paarden helpen u erbij u te laten zien wat u met een goede focus kunt bereiken. U kunt een paard van 500 kg sturen met uw focus.
Paarden spiegelen datgene wat u aan lichaamstaal laat zien. Ze reageren altijd eerlijk en confronteren u op deze wijze met hetgeen u meedeelt, zonder daarbij bedreigend of veroordelend te zijn. Aan het eind van de dag evalueren we de training.