Agenda-zwart.png

FEBRUARI

29

Extreme trail Udenhout

bij de rijvereniging St. Lambertus 2 dagen lang fun met je paard!

MAART

1

Extreme Trail

Bij de rijvereniging St. Lambertus te Udenhout, 2 dagen fun met je paard

14

Extreme horsemanship

het evenement bij uitstek om jezelf en je paard met veel plezier door opwindende hindernissen te loodsen, zonder je paard gevoelens daarbij over het hoofd te zien

14

extreme trail/cancelled

weer een middag vol met leuke hindernissen

22

clinic grondwerk en rijden / cancelled ivm corona maatregelen maatregelen

grondwerk en rijden met een ontspannen paard

APRIL

5

focus op ontspanning / cancelled ivm coronamaatregelen

Is je paard nog niet geheel ontspannen en vraag je je af waar die plotselinge explosie vandaan komt. Dan ben je hier op je plaats

11

Demo op Equiday. cancelled ivm coronamaatregelen

We staan op equiday, kom onze stand bezoeken!!

MEI

3

Ontspanning in het rijden / cancelled ivm coronamaatregelen

Hoe de focus van je paard bij jou te houden in het rijden en toch ontspannen aan de losse teugel? Leer er deze clinic van een dag alles over.

31

Naar prestatie vanuit ontspanning / cancelled ivm corona maatregelen

Nu je een ontspannen paard hebt, wil je ook graag dat hij fysiek in staat is je te dragen. Daar is dressuurmatig rijden voor bedoeld. En wij kunnen het je leren.

JULI

17, 18 en 19

Bootcamp!

3 dagen op pad met je paard. De ochtend gebruiken we voor grondwerk etc. in de hal en de middag gaan we lekker naar buiten het bos in. Onder de man, of als je nog niet zover bent, aan de hand.

19, 20 en 21 juli

Bootcamp

Bootcamp! Drie dagen onderdompeling in horsemanship in een kleine groep. Supermogelijkheid om echt aan je relatie met je paard te werken en je horsemanship naar een hoger nivo te tillen. Of je nu rijdt of (nog) niet.

AUGUSTUS

15

What animates our horses. Lecture at the int. conference about the Caspian Horse

Eext, Netherlands. A lecture about the inborn drives and emotions of horses.

28

Wat bezielt mijn paard

Lezing bij Fair to Horses in Bleiswijk.

21, 22 en 23

Bootcamp

3 dagen op pad met je paard. De ochtend gebruiken we voor grondwerk etc. in de hal en de middag gaan we lekker naar buiten het bos in. Onder de man, of als je nog niet zover bent, aan de hand.

30

Clinic bij Fair to Horses

De ochtend: Grondwerk met de focus op ontspanning. De middag: Hoe houden we ons paard tijdens het rijden ontspannen

NOVEMBER

5

Horsemanship en Klassieke dressuur in samenwerking met Mireille den Hoed

De klassieker! Daar is ie eindelijk weer. In samenwerking met mijn collega Mireille. Een les bij haar, een bij mij. Om samen je paard mentale, emotionele en fysieke balans mee te geven. Inschrijven via de site van Mireilles Takt Academy.

DECEMBER

13

Snertrit

Een heerlijke buitenrit, met aansluitend snert en roggebrood! We gaan in kleine groepjes ingedeeld naar niveau. Eventueel ook aan de hand te ondernemen.

Aansprakelijkheidsbepalingen

Deelname aan de les/clinic is voor eigen risico. Irene Smeets, Kings-Crossing of Stal Eikenburg zijn niet aansprakelijk voor diefstal, ongevallen of schade die optreden voor, na of tijdens de les, tenzij opzet of grove onzorgvuldigheid aantoonbaar is. Als deelnemer ben je aansprakelijk voor eventuele schade die je paard of pony veroorzaakt. Dit wordt normaal gesproken gedekt door je WA-verzekering, maar het is aan te raden om dit even na te gaan.

Voor eigendommen zoals zadels etc. is geen aparte ruimte beschikbaar. Wij raden daarom eenieder aan zijn spullen in de (afgesloten) auto te bewaren.

Bij rijlessen is het dragen van een veiligheidshelm verplicht.

Annuleringsbepalingen clinics, bootcamps

Bij onverhoopte annulering om welke reden dan ook berekenen wij tot 6 weken voor aanvang 25%, tot 5 weken voor aanvang 50% en tot 3 weken voor aanvang 75% van het verschuldigde clinicgeld. Binnen drie weken voor aanvang is 100 % van het clinicgeld verschuldigd. Er mag wel een vervanger gezocht worden die in jouw plaats komt. 

Annulering bootcamps en meerdaagse clinics:
Tot 3 maanden voor aanvang van de clinic of bootcamp wordt 50% van het clinicgeld geretourneerd bij annulering, om welke reden dan ook. Vanaf 3 maanden voor aanvang clinic is 100% verschuldigd.Er mag wel een vervanger gezocht worden. Mocht er iemand op de wachtlijst staan, wordt deze doorgeschoven.

Clinics met of in samenwerking met een buitenlandse trainer/ster.
Na boeking is het volledige clinicgeld verschuldigd. Dit wordt bij annulering om welke reden dan ook niet geretourneerd. Er mag wel een vervanger gezocht worden.

 

Gezondheidsbepalingen

Het paard dient ingeent te zijn tegen influenza en een geldig inentingsboekje te  hebben. Indien het paard niet is ingeënt of het boekje kan niet worden getoond, behouden wij ons het recht voor een paard te weigeren op de clinic. De kosten van de clinic worden wel gehandhaafd. 

 

Je paard of pony moet vrij zijn van besmettelijke ziekten, zodat de gezondheid van de overige paarden op de leslocatie niet in gevaar komt. Zieke en/of verkouden paarden kunnen worden geweigerd, dit naar inschatting van Kings-Crossing.

Annuleringsbepalingen lessen

Lessen die niet uiterlijk 24 uur tevoren telefonisch zijn afgezegd, worden in rekening gebracht.