Agenda-zwart.png

JULI

7,8 en 9

Bootcamp

Bootcamp! Drie dagen onderdompeling in horsemanship in een kleine groep. Supermogelijkheid om echt aan je relatie met je paard te werken en je horsemanship naar een hoger nivo te tillen.

AUGUSTUS

3, 4 en 5

Bootcamp

Drie dagen horsemanship! Werken aan partnership, verbeteren van communicatie en heel veel lol met je knol.

18, 19 en 20

Bootcamp!

Drie dagen lang werken aan communicatie, partnership en heel veel lol met je knol

SEPTEMBER

9 en 23

Clinic grondwerk en rijden

Upwards and onwards. Op individueel nivo en toch in een kleine groep. Werken aan harmony en partnership met je paard. De clinic is een halve dag. Je kunt echter ook voor de gehele dag inschrijven. We werken in kleine groepjes van 4/5 mensen maximaal.

OKTOBER

7

Extreme trail/horsemanship

De enige echte extreme horsemanship. Bij Kings-Crossing waar de allereerste extreme horsemanship/trail in Ned. gestart is. Alle nivo's welkom.

NOVEMBER

9, 10 en 11

"Neusje van de zalm"3 Daagse clinic met Katie Richards, trainer uit Engeland; Anna Koolen, docent Alexander techniek.

Nog plaats voor theoriedeelnemers, die ook echt deelenemn: De alexander techniek doe je mee, de andere dagen krijg je theorie, en opdrachten om je te leren observeren en zo veel meer uit je clinic te halen. Limited tot 8 deelnemers

DECEMBER

2

Ranchriding

De ochtend clinics, de middag oefenwedstrijdjes op een manier dat je echt wat van de oefenwedstrijden leert. Met Gerda Vis als judge.

8

Grondwerk en rijden

De grondwerkers en de nog enigszins beginnende mensen in de ochtend, de gevorderden in de middag.

Aansprakelijkheidsbepalingen

Deelname aan de les/clinic is voor eigen risico. Irene Smeets, Kings-Crossing of Stal Eikenburg zijn niet aansprakelijk voor diefstal, ongevallen of schade die optreden voor, na of tijdens de les, tenzij opzet of grove onzorgvuldigheid aantoonbaar is. Als deelnemer ben je aansprakelijk voor eventuele schade die je paard of pony veroorzaakt. Dit wordt normaal gesproken gedekt door je WA-verzekering, maar het is aan te raden om dit even na te gaan.

Voor eigendommen zoals zadels etc. is geen aparte ruimte beschikbaar. Wij raden daarom eenieder aan zijn spullen in de (afgesloten) auto te bewaren.

Bij rijlessen is het dragen van een veiligheidshelm verplicht.

Annuleringsbepalingen clinics, bootcamps

Bij onverhoopte annulering om welke reden dan ook berekenen wij tot 6 weken voor aanvang 25%, tot 5 weken voor aanvang 50% en tot 3 weken voor aanvang 75% van het verschuldigde clinicgeld. Binnen drie weken voor aanvang is 100 % van het clinicgeld verschuldigd. Er mag wel een vervanger gezocht worden die in jouw plaats komt. 

Annulering bootcamps en meerdaagse clinics:
Tot 3 maanden voor aanvang van de clinic of bootcamp wordt 50% van het clinicgeld geretourneerd bij annulering, om welke reden dan ook. Vanaf 3 maanden voor aanvang clinic is 100% verschuldigd.Er mag wel een vervanger gezocht worden. Mocht er iemand op de wachtlijst staan, wordt deze doorgeschoven.

Clinics met of in samenwerking met een buitenlandse trainer/ster.
Na boeking is het volledige clinicgeld verschuldigd. Dit wordt bij annulering om welke reden dan ook niet geretourneerd. Er mag wel een vervanger gezocht worden.

 

Gezondheidsbepalingen

Het paard dient ingeent te zijn tegen influenza en een geldig inentingsboekje te  hebben. Indien het paard niet is ingeënt of het boekje kan niet worden getoond, behouden wij ons het recht voor een paard te weigeren op de clinic. De kosten van de clinic worden wel gehandhaafd. 

 

Je paard of pony moet vrij zijn van besmettelijke ziekten, zodat de gezondheid van de overige paarden op de leslocatie niet in gevaar komt. Zieke en/of verkouden paarden kunnen worden geweigerd, dit naar inschatting van Kings-Crossing.

Annuleringsbepalingen lessen

Lessen die niet uiterlijk 24 uur tevoren telefonisch zijn afgezegd, worden in rekening gebracht.