Agenda-zwart.png

JANUARI

5

Calmerende signalen lezing gegeven door Rachael Draaisma

Rachael is wereldberoemd geworden met haar boek over calmerende signalen bij paarden. En wij hebben haar gestrikt. Lezing is volgeboekt

20

extreme trail

In Mierlo voor leden van de ruitersportvereniging een dag om de paarden dapperder te maken. Uiteraard eerst aan de hand en dan onder de man

FEBRUARI

3 februari

Clinic grondwerk en rijden

grondwerk dat zorgt dat problemen onder het zadel niet ontstaan, of bestaande problemen onder het zadel, op een veilige plaats worden opgelost

15

Lezing 1 Probleempaarden en paardenproblemen

Een cyclus van 3 lezingen, die op elkaar aansluiten, maar ook onafhankelijk van elkaar gevolgd kunnen worden

17

Body awareness!! Clinic in samenwerking met Anna Koolen teacher Alexander techniek.

Anna laat je in je lijf voelen en laat je nadenken over hoe je je spieren naar ontspanning kunt denken. Irene leert je body awareness op je paard. Met je nieuw verworven inzichten bij Anna, hoe voelt dat op je paard en hoe beweegt je paard

MAART

1

Hoe "fixen" we de problemen.

Lezing 2 in Udenhout, sluit aan op lezing 1, maar is ook apart goed te volgen.

3

Focus and relaxation in Bleiswijk

De clinic bij uitstek om je paard ontspannen te krijgen en te leren zien! Once you see it, you can not make it unseen again.

17

Extreme horsemanship

het evenement bij uitstek om jezelf en je paard met veel plezier door opwindende hindernissen te loodsen, zonder je paard gevoelens daarbij over het hoofd te zien

22

Lezing 3 De ruiter en zijn invloed

Lezing 3 in een cyclus van 3 in Udenhout. Apart te volgen, maar sluit naadloos aan op 1 en 2

APRIL

7 en 22 april (tweede Paasdag)

Grondwerk en rijden

2 clinics die naadloos op elkaar aansluiten. Maak in een maand tijd reuzentappen!

MEI

10, 11 en 12 mei

Bootcamp!

Drie dagen lang werken aan communicatie, partnership. Deze bootcamp is voor mensen die al vaker geweest zijn en meer willen werken aan naar buiten gaan. Of dat nu op of naast het paard is.

JUNI

30

Horsemanship en Klassieke dressuur in samenwerking met Mireille den Hoed

De klassieker in samenwerking met mijn top collega Mireille. Een les bij haar, een bij mij. Om samen je paard mentale, emotionele en fysieke balans mee te geven. Inschrijven via de site van Mireilles Takt Academy.

JULI

19, 20 en 21 juli

Bootcamp

Bootcamp! Drie dagen onderdompeling in horsemanship in een kleine groep. Supermogelijkheid om echt aan je relatie met je paard te werken en je horsemanship naar een hoger nivo te tillen. Of je nu rijdt of (nog) niet.

26, 27 en 28 juli

Bootcamp

Drie dagen horsemanship! Werken aan partnership, verbeteren van communicatie en heel veel lol met je knol.

SEPTEMBER

18 en 19

proudly presenting: Clinic Warwick Schiller

Riders only if subscriber! No subscription needed if you come to fencesit.

Aansprakelijkheidsbepalingen

Deelname aan de les/clinic is voor eigen risico. Irene Smeets, Kings-Crossing of Stal Eikenburg zijn niet aansprakelijk voor diefstal, ongevallen of schade die optreden voor, na of tijdens de les, tenzij opzet of grove onzorgvuldigheid aantoonbaar is. Als deelnemer ben je aansprakelijk voor eventuele schade die je paard of pony veroorzaakt. Dit wordt normaal gesproken gedekt door je WA-verzekering, maar het is aan te raden om dit even na te gaan.

Voor eigendommen zoals zadels etc. is geen aparte ruimte beschikbaar. Wij raden daarom eenieder aan zijn spullen in de (afgesloten) auto te bewaren.

Bij rijlessen is het dragen van een veiligheidshelm verplicht.

Annuleringsbepalingen clinics, bootcamps

Bij onverhoopte annulering om welke reden dan ook berekenen wij tot 6 weken voor aanvang 25%, tot 5 weken voor aanvang 50% en tot 3 weken voor aanvang 75% van het verschuldigde clinicgeld. Binnen drie weken voor aanvang is 100 % van het clinicgeld verschuldigd. Er mag wel een vervanger gezocht worden die in jouw plaats komt. 

Annulering bootcamps en meerdaagse clinics:
Tot 3 maanden voor aanvang van de clinic of bootcamp wordt 50% van het clinicgeld geretourneerd bij annulering, om welke reden dan ook. Vanaf 3 maanden voor aanvang clinic is 100% verschuldigd.Er mag wel een vervanger gezocht worden. Mocht er iemand op de wachtlijst staan, wordt deze doorgeschoven.

Clinics met of in samenwerking met een buitenlandse trainer/ster.
Na boeking is het volledige clinicgeld verschuldigd. Dit wordt bij annulering om welke reden dan ook niet geretourneerd. Er mag wel een vervanger gezocht worden.

 

Gezondheidsbepalingen

Het paard dient ingeent te zijn tegen influenza en een geldig inentingsboekje te  hebben. Indien het paard niet is ingeënt of het boekje kan niet worden getoond, behouden wij ons het recht voor een paard te weigeren op de clinic. De kosten van de clinic worden wel gehandhaafd. 

 

Je paard of pony moet vrij zijn van besmettelijke ziekten, zodat de gezondheid van de overige paarden op de leslocatie niet in gevaar komt. Zieke en/of verkouden paarden kunnen worden geweigerd, dit naar inschatting van Kings-Crossing.

Annuleringsbepalingen lessen

Lessen die niet uiterlijk 24 uur tevoren telefonisch zijn afgezegd, worden in rekening gebracht.