Skip to main content
 
 
 
 

Coaching

Coaching van een bedrijf, een afdeling of een individu, dient naar onze mening altijd planmatig te worden aangepakt. Planmatig en in een veilige omgeving, waar ieder ruimte krijgt om zichzelf te zijn en niet bang hoeft te zijn om beoordeeld of zelfs veroordeeld te worden.

Paarden zijn zoals ze zijn, hier en nu, in het moment. Zij beoordelen niet en zij veroordelen al helemaal niet. Dit betekent een maximaal veilige omgeving om jezelf te zijn en om met eigen ogen te zien. Een coaching met behulp van paarden is iets om nooit te vergeten. Het is zo bijzonder dat de boodschap jarenlang blijft doorklinken.

Wij bespreken tevoren wat de bedoeling moet zijn, een greep uit de mogelijkheden:

  • Workshop leidinggeven
  • Non-verbale communicatie
  • Grenzen stellen
  • Focussen

Het programma wordt in samenspraak geheel naar wens gemaakt.

Personeelsdag of bedrijfscoaching

Een dag met een afdeling op stap; een dag om plezier te maken en toch ook om iets mee te nemen en te leren. Voor groepen van 4 tot maximaal 24 mensen, verzorgen wij een dag om nooit te vergeten. Tevoren spreken wij af waar de nadruk op dient te liggen en wij zorgen voor een programma waarbij ieder binnen dat raamwerk aan de slag gaat met de paarden.

Van bedrijfsuitje tot ontwikkelingsdag. Onze paarden zorgen ervoor dat deze dag niet een van die vele studiedagen wordt, maar een dag die daadwerkelijk beklijft. Onze ervaren coaches zorgen ervoor dat ook mensen die echt helemaal niks met paarden hebben, thuiskomen met een geweldige ervaring.

Kings Crossing

Individuele coaching

Bij ons kan individuele coaching indien je een specifieke coachvraag hebt. In alle andere omstandigheden werken wij alleen in samenwerking met je eigen coach.

Kings Crossing

Kings-Crossing, meer dan 20 jaar ervaring in zadelmak maken, probleemgedrag bij paarden, geven van clinics, lessen en opleidingen.