Skip to main content
 
 
 
 

Lessen

Lessen zijn bij mij eigenlijk altijd privélessen, omdat ik van mening ben dat een groepsles weinig bijdraagt aan je leerproces. De aandacht van de instructeur verdeelt zich over de hele groep, en in een privéles is de aandacht uitsluitend op jou en je paard gericht. Het rendement is vele malen groter. Samen bekijken we waar je staat en waar je naar toe wilt en desgewenst maken we een stappenplan om daar te komen. Ik vertel je altijd wat ik zie in jou en met name je paard. Het is misschien niet altijd wat je wilt horen, maar het is wel mijn eerlijke mening. Van daaruit kunnen we samen verder werken naar wat mogelijk is.

Rijlessen kunnen uitsluitend met een fysiek gezond paard met passend zadel. In het grondwerk zijn meer mogelijkheden. Is je paard mentaal niet voldoende in balans, dan zullen we in de les proberen dit te verbeteren middels grondwerk.

Indien je paard in een straal van 20 km van mijn woonplaats staat, kun je een privéles boeken. Woon je wat verder weg, dan zou het in principe kunnen, maar enkel voor meerdere uren op een locatie.

De kosten bedragen vanaf 1 januari 2023 80,00 euro per les plus 0,25 reiskosten.

Marleen Bijnen

"Ruimte geven aan je paard, luisteren naar je paard en informatie krijgen van je paard. Highlights uit de wijze lessen van Irene die je gaan helpen bij het opbouwen van een harmonieuze samenwerking met jouw paard. Zo ontzettend waardevol."

Kings-Crossing, meer dan 20 jaar ervaring in zadelmak maken, probleemgedrag bij paarden, geven van clinics, lessen en opleidingen.