Skip to main content
 
 

Clinics

Door het jaar in worden met enige regelmaat bootcamps en clinics georganiseerd. De bootcamps zijn meestal 3 dagen aaneengesloten omdat mijn ervaring is dat juist door een aantal dagen achter elkaar te werken met je paard, de resultaten groot zijn. Er zijn maximaal 6 mensen in een clinic of bootcamp, zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt en toch voldoende tijd om ook zelf te oefenen en met anderen mee te kijken.

Een clinic kan bij jou op locatie georganiseerd worden en beslaat een dagdeel of een hele dag, afhankelijk van je wensen. Er is veel mogelijk: grondwerk, werken aan mentale balans en connectie, extreme trail, rijclinics met speciale aandacht voor de invloed van de ruiter op het paard etc.

De prijs is afgestemd op deelname van 4-6 mensen met paard. De kosten voor een dagdeel zijn 400,00 euro plus reiskosten. Toeschouwers betalen 15,00 euro per dagdeel, of 25,00 voor een hele dag.

Bekijk de agenda

Kings-Crossing, meer dan 20 jaar ervaring in zadelmak maken, probleemgedrag bij paarden, geven van clinics, lessen en opleidingen.