Skip to main content
 
 
 

Kings-Crossing

Zadelmakmaken

Honderden paarden heb ik inmiddels mogen starten onder het zadel. Ik vind het een van de mooiste onderdelen in het trainersvak omdat het wellicht de belangrijkste gebeurtenis in het leven van een paard is. Gelukkig zijn er inmiddels veel mensen die investeren in de starttraining van hun paard. Immers training juist in die fase, neemt je paard zijn leven lang mee en dan wil je dat dat zo goed mogelijk gebeurd. In mijn Academy zijn inmiddels een aantal trainers opgeleid die zich toegelegd hebben juist op dit onderdeel en die dit geweldige werk voortzetten. Gun je paard zo’n start en neem contact met mij op.

 
 
 
 

Lessen

Indien je paard in een straal van 20 km van mijn woonplaats staat, kun je een priveles boeken. Woon je wat verder weg, dan zou het in principe kunnen, maar enkel voor meerdere uren op een locatie.
De kosten bedragen 75,00 euro per les plus 0,30 reiskosten.

 
 

Clinics

Door het jaar in worden met enige regelmaat bootcamps en clinics georganiseerd. De bootcamps zijn meestal 3 dagen aaneengesloten omdat mijn ervaring is dat juist door een aantal dagen achter elkaar te werken met je paard, de resultaten groot zijn.
Er zijn maximaal 6 mensen in een clinic of bootcamp, zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt en toch voldoende tijd om ook zelf te oefenen en met anderen mee te kijken.

Bekijk de agenda

Kings-Crossing, meer dan 20 jaar ervaring in zadelmak maken, probleemgedrag bij paarden, geven van clinics, lessen en opleidingen.